motivul pentru care un trader de pe Wall Street nu vrea să lase nimic copiilor săi drept moștenire

Scriitorul și fostul trader de pe Wall Street, Bill Perkins, nu intenționează să lase nimic copiilor săi drept moștenire. În cartea sa, „Mori pe zero”, el explică modul în care speră să cheltuiască toți banii pe care îi are înainte de a muri. El nu intenționează să lase copiilor săi nici măcar un ban din fondurile sale de pensie, scrie Insider.

Totuși, asta nu înseamnă că nu intenționează să-i ajute financiar. Perkins, care are doi copii, scrie că ar prefera să le dea bani atunci când au nevoie de ei, în loc să-i păstreze până când vor fi mai mari.Și crede că oricine altcineva care dorește să construiască o moștenire financiară pentru familia sa ar trebui să ia în considerare să facă același lucru. În cele mai multe cazuri, moștenirile vin prea târziu pentru a fi semnificative. Având în vedere că durata de viață crește, iar atât părinții, cât și copiii trăiesc mai mult, moștenirile vin din ce în ce mai târziu. „Pentru orice grupă de venituri la care vă uitați, vârsta de «primire a moștenirii» atinge un vârf în jurul vârstei de 60 de ani.Acesta este un rezultat natural al faptului că cea mai comună durată de viață este de 80 de ani și cea mai comună diferență de vârstă între părinți și copii este de 20 de ani”, scrie Perkins, citând un raport al Rezervei Federale. Pentru majoritatea oamenilor, la 60 de ani nu este momentul în care acei bani ar avea cel mai mare impact. Averea netă medie în această grupă de vârstă, în gospodăriile conduse de o persoană cu vârsta cuprinsă între 55 și 64 de ani, este de peste 1 milion de dolari. Persoanele din această grupă de vârstă și-au planificat probabil deja singure pensia, au trimis copiii la facultate și chiar au achitat un credit ipotecar.

Moștenirile au devenit în mare parte, și poate neintenționat, fonduri de pensie pentru pensionarii din clasa de mijloc mai presus de orice altceva Din acest motiv, Perkins scrie că banii ar putea fi mai bine folosiți mai devreme în viață. Moștenirile au devenit în mare parte, și poate neintenționat, fonduri de pensie pentru pensionarii din clasa de mijloc mai presus de orice altceva. „Moștenirile obișnuiau să meargă mai mult către cheltuielile de la jumătatea carierei, de la mijlocul vieții, cum ar fi copiii, iar acum probabil că se îndreaptă mai mult către preocupările oamenilor de 50 de ani, adică economisirea pentru pensie”, a declarat anterior Lincoln Plews, analist de cercetare la United Income de la Capital One, pentru Business Insider.
Obțineți economii exclusive cu Raisin: Deschideți unul dintre cele mai bune conturi de economii cu un cont Raisin fără comisioane în câteva minute și răspândiți-vă economiile într-o rețea exclusivă de peste 30 de bănci asigurate de FDIC și cooperative de credit asigurate de NCUA.Câștigați rate de economisire de top și gestionați totul cu o singură autentificare sigură. Oferirea de bani mai devreme decât mai târziu poate aduce beneficii copiilor atât pe termen scurt, cât și pe termen lung Perkins citează exemplul unei femei care s-a luptat ani de zile din punct de vedere financiar în timp ce își creștea proprii copii, pentru ca la 49 de ani să primească o moștenire după ce mama ei a murit.Într-un interviu cu unul dintre colegii lui Perkins, această femeie a spus: „Ar fi fost mai valoroasă mult mai devreme”.Cei care au între 50 și 60 de ani au avut ani la dispoziție pentru a începe să economisească, să investească și, probabil, să își stabilească o viață pentru ei înșiși. Între timp, generațiile mai tinere, inclusiv milenialii și generația Z, se confruntă cu datorii mari ale studenților, cu o piață a muncii dificilă și cu prețurile ridicate ale locuințelor. Ei se află într-o etapă a vieții lor în care o moștenire nu numai că le-ar putea permite să își construiască o viață, dar ar putea, de asemenea, să elibereze bani pentru a începe să economisească pentru propriile fonduri de pensii sau să își întemeieze o familie. Făcând un sondaj în rândul urmăritorilor săi de pe Twitter, Perkins scrie că peste jumătate dintre cei 3.500 de votanți au ales vârsta cuprinsă între 26 și 35 de ani ca fiind cea mai bună vârstă pentru a primi o moștenire. Aceasta este opusul vârstei la care oamenii le primesc de fapt, la 60 de ani. În acel moment, banii sunt prea târziu pentru a fi folosiți atunci când este nevoie de ei și nu au la fel de mult timp pentru a profita de dobânda compusă și a crește în timpul vieții destinatarului. Acest model de moșteniri mai târzii în viață este ceva ce Perkins speră ca strategia sa „Mori pe zero” să inverseze. „Când vine vorba de copii, «Mori pe zero» arată grija de a fi pus copiii pe primul loc, lucru pe care îl faci gândindu-te în mod deliberat la cât de mult să le dai și apoi făcând acest lucru, înainte de a muri”, scrie el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *